Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

Futonnetti

T:mi Olli Korhonen

Futonnetti

Futonnetti.fi-nettikaupassa myy nimensä mukaisesti pääasiassa futon-vuoteita. Niitä on saatavilla kymmeniä eri malleja — tällä hetkellä yli 90 kappaletta. Tämän oululaisen yrityksen vuodesohvien ja futonien katalogissa on alennustuotteitakin, kuten normaalisti 472 euron arvoinen Splitback-tuoli, jonka voi tilata puoleen hintaan. Futoneja on yhden istuttavista malleista leveämpiin. Muotoja, värejä ja valmistusmateriaaleja on roimasti erilaisia.

Esimerkiksi Tvedel Heart -vuodesohva on sohvana mitoiltaan 195×89 cm ja vuoteena sen koot ovat 120×195. Istumakorkeus on 30 senttimetriä ja materiaalina freoniton vaahtomuovi. Tämän tuotteen kuljetus kotiovelle on 60 euroa. Tavaroita toimitetaan vain manner-Suomen alueella. Kuljetusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen ennen toimitusta. Toimitusaika on noin 3–6 viikkoa. Varastotuotteissa toimitusaika on noin viikon. Huonekalut tulevat pääosin Tanskasta.

Faktalaatikko

"Futonnetti" on saanut arvosanan 6,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

© 2019 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.