Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Tietoa vuodesohvista, divaaneista, laverisängyistä jne.

Mekanismisohva

Mekanismisohva on usein kolmen tai kahden istuttava vekotin, jonka istuinosan sivussa, esimerkiksi käsinojan vieressä, on jonkinlainen kytkin. Sillä voi mallista riippuen saada esimerkiksi jalkaosan nostettua tai tarjotinpöydän paljastettua. Mekanismisohvia on saatavilla myös kulmamalleina. Kombinaatioita on monenlaisia. Sen vuoksi myös hintahaarukka on monipiikkinen, mutta tyypillisesti mekanismisohvalla on juurikin sen mekanisminsa ansiosta enemmän hintaa kuin vastaavalla sohvalla ilman mekanismia.

Mekanismisohvan sisälle piilotetut toiminnot ovat yleensä aktivoitavissa joko kääntämällä “mutteria” tai vetämällä vivusta. Nämä niin sanotut hallintalaitteet löytyvät yleensä mekanismisohvan kyljestä. Usein mekanismisohvasta ei saa sängyn veroista, tai ainakaan sellaista jossa voisi nukkua yhtä mukavasti kuin oikeassa sängyssä tai vaikkapa vuodesohvassa.

"Mekanismisohva" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Mekanismisohva on arvosteltu 1 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.