Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Tietoa vuodesohvista, divaaneista, laverisängyistä jne.

Vuodesohva

Vuodesohvaa ajateltaessa tulee yleensä mieleen upottava vähintään kahden istuttava sohva, jonka voi kiepauttaa vipua tai kahvaa vetämällä, lukon avaamalla tai narusta nykäisemällä, melko mukavaksi nukkumispaikaksi. Tavanomainen vuodesohva onkin sellainen.

Usein nykypäivän vuodesohvat toimivat erityisellä mekanismilla, joka pitää sohvan “koossa” silloin kun sitä käytetään vain istuimena. Laadukkaat vuodesohvat kestävät toistuvaa käyttöä ja nukkumista ilman, että se johtaa vuodesohvan ryhdin repsahtamiseen. Sen vuoksi on hyvä vertailla hintoja ja miettiä, mitä käyttötarkoitusta varten vuodesohvaa hankitaan.

Jos se tarvitaan vierassängyksi, se lienee yleensä sohvakäytössä. Toisaalta jos siinä on ajateltu nukuttavan joka yö, sen on oltava mukava ja kestävä. Toki hintakin vaikuttaa ostopäätökseen, mutta vuodesohvaakin hankittaessa vanha sanonta “halpaa ja hyvää ei ole keksittykään” pitää usein paikkansa. Halvimmissa vuodesohvissa joutuu tinkimään jostain — yleensä joko mukavuudesta tai kestävyydestä.

"Vuodesohva" on saanut pisteet 5.6 yhteensä 10 pisteestä. Vuodesohva on arvosteltu 7 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.