Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

Finnlandia

Finnlandia Kalustemaailma

Finnlandia

Finnlandian vuodesohvavalikoimaan kuuluu nyt tasan 10 eri mallia. Vuodesohvan voi saada edullisimmillaan alle 400 eurolla, kalleinta päätä edustaa Tetra-vuodekulma, jonka myyntihinta on 1495 euroa. Nettisivuilla on tuotteiden kohdalla mahdollisuus tarkastella miltä vuodesohva näyttää kun vuodeosa on avattu. Se tapahtuu avaamalla haluttu tuotesivu ja klikkaamalla sen jälkeen Tuotteen kuvat -otsikon alla olevaa valokuvaa.

Myymälät

Finnlandian myymälä löytyy Ideaparkista, sekä Oulusta, Raisiosta, Lahdesta ja Kokkolasta.

Kuljetus, kasaus, rahoitus, sisustusneuvonta

Finnlandia tarjoaa erilaisia palveluita asiakkaillaan. Niihin kuuluu uusien kalusteiden toimittaminen asiakkaalle kotiin kannettuna. Tarvittaessa vanhat tavarat toimitetaan samalla kierrätykseen, jolloin kotiinkuljetuspalvelun yhteydessä tästä peritään vain kierrätysmaksu. Jos tuotteet vaativat kasausta, Finnlandia tarjoaa ammattilaisen apua kasaamaan tuotteen oikealle paikalleen. Lisäksi Finnlandiasta on saatavilla rahoitusratkaisu ja hintaturvavakuutus. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että jos löydät ostamasi tuotteen edullisemmin muualta 30 päivän kuluessa ostopäivästä, Finnlandia korvaa hintojen välisen erotuksen. Turun seudulla on käytettävissä sisustusneuvontapalvelu.

Faktalaatikko

"Finnlandia" on saanut pisteet 7.5 yhteensä 10 pisteestä. Finnlandia on arvosteltu 4 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.