Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

Huippukaluste.fi

Kaluste-Valiot Oy

Huippukaluste.fi

Huippukalusteesta löytyy runsaasti tarjoushintaisia vuodesohvia ja tarvittaessa myös taittopatjasarjoja, onpa valikoimassa yksi hyvin edullinen rullien avulla liikuteltava varavuodekin. Myynnissä on myös laverisohvia, sohvasänkyjä, penkkisohvia, taittovuodesohvia, sekä niitä tyypillisiä vuodesohvia. Esimerkiksi metallisen mitoiltaan 140×190 cm kokoa olevan Siru-sohvasängyn voi saada alennushintaan 196 joko mustalla tai valkealla rungolla. Penkkisohvan voi saada alle 200 eurolla, taittovuodesohvan alle 230 eurolla ja tavallisen vuodesohvan noin 250 eurolla.

Huippukalusteesta tilatut tuotteet voidaan toimittaa kiinteään 20 euron toimitushintaan ympäri Suomen. Tosin Ahvenanmaalle ja Lappiin toimituskulut sovitaan tilauskohtaisesti. Kotiinkuljetettavat tavarat toimitetaan arkipäivisin kello 8–16 välillä. Myöhempänäkinajankohtana toimitus onnistuu, mutta silloin veloitetaan 50 euron iltajakelulisä. Sisäänkanto onnistuu jos siitä tilausvaiheessa ilmoitetaan — lisäksi sisäänkannon lisämaksu on toimitusmaksun päälle 60 euroa. Hyvin suuria tilauksia toimitettaessa käytetään apumiestä ja silloin hintakin on jo 120 euroa jos asiakas ei itse auta sisäänkannossa.

Faktalaatikko
  • Nettisivut: www.huippukaluste.fi/product_catalog.php?c=21
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@huippukaluste.fi
  • Puhelinnumero: 050 568 0517
  • Halvimmat vuodesohvat: 196 €
  • Kalleimmat vuodesohvat: 1390 €
  • Kotiinkuljetuspalvelu: kyllä

"Huippukaluste.fi" on saanut pisteet 6.7 yhteensä 10 pisteestä. Huippukaluste.fi on arvosteltu 3 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.