Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

Ikea

IKEA International Group

Ikea

Ikean mainiossa tuotemallistossa on runsaasti sohvia ja nojatuoleja — myös useita erilaisia vuodesohvia. Ikean vuodesohvat voi lajitella sen mukaan, mikä on niiden päällysmateriaalin väri ja esimerkiksi onko tuote ostettavissa nettikaupasta. Tuotevalikoimassa on runsaasti huokeahintaisia tuotteita ja ns. skandinaaviseen sisustukseen hyvin istuvia yksilöitä.

Vuodesohvien lisäksi valikoimassa on pyörillä varustettuja vuodetuoleja, vuodesohvien päällisiä, patjoja sekä raheja. Ikealla on nettikaupan lisäksi tavarataloja eri puolilla Suomea; Espoossa, Vantaalla, Kuopiossa, Raisiossa ja Tampereella.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun puhelinnumero on käytettävissä arkisin kello 9–21, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 11–18. Poikkeukselliset aukioloajat pyhäpäivinä ja esimerkiksi juhannuksena. Puhelinasiakaspalvelun ruuhka-aika on arkisin kello 10–14 välillä. Asiakaspalveluun voi olla yhteyttä myös Ikean chatin välityksellä tai käyttämällä yrityksen nettisivuilla olevaa palautelomaketta.

Faktalaatikko

"Ikea" on saanut pisteet 7.5 yhteensä 10 pisteestä. Ikea on arvosteltu 2 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.