Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

JYSK

JYSK

Huonekalujen jälleenmyyntiketju pitää valikoimassaan muutamia tavanomaisia vuodesohvia, joita ei ole ainakaan hinnoiteltu kuutamolle. Valikoiman edullisimman vuodesohvan saa nyt 250 eurolla. Alennusmyynnissä olevissa vuodesohvissa voi olla mahdollisuus säästää jopa 100 euroa.

JYSKin nettisivuilla olevat tuotteet voi rajata sen mukaan, ovatko ne myymälätuotteita vai vaiko niitä tilata myös nettikaupasta. Vuodesohvien kohdalla vaikuttaa tällä hetkellä olevan kaikkien tuotteiden kohdalla niin, että ne voi laittaa nettikaupan ostoskoriin ja tilata kotiovelle. Toimituskulut nettikaupasta tilattaessa ovat alkaen 9,99 euroa ja toimitusajat ovat kolmesta seitsemään arkipäivää.

Vuodesohvien esittelysivuilla on erittäin yksityiskohtaiset tiedot kunkin vuodesohvan mittasuhteista, materiaaleista, värivaihtoehdoista, jousityypeistä, kasauksesta, painosta ja muista oleellisista seikoista. Esimerkiksi KOS-vuodesohvan koko on kasattuna 190×94×90 cm (leveys×korkeus×syvyys) ja nukkumisalan mitat ovat 120×190 cm (leveys×pituus). Sohvan materiaaleina on käytetty puuvillaa, kalustelevyä ja muovia. Väreinä musta ja harmaa. Jousityyppinä on Bonnell ja neliömetrillä niitä on 115 paria. Sohva painaa 56 kilogrammaa. Siihen sisältyy vuodevaatelaatikko.

Faktalaatikko
  • Nettisivut: www.jysk.fi/olohuone/vuodesohvat
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@jysk.com
  • Puhelinnumero: 075 759 0100
  • Halvimmat vuodesohvat: 249 €
  • Kalleimmat vuodesohvat: 410 €
  • Kotiinkuljetuspalvelu: kyllä

"JYSK" on saanut pisteet 8.5 yhteensä 10 pisteestä. JYSK on arvosteltu 4 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.