Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

Masku

Maskun Kalustetalo Oy

Masku

Maskun tuotevalikoima on monipuolinen. Huonekaluliikkeen katalogista löytyvät niin keittiön ruokailuryhmät kuin konttorin kalusteet. Valikoimassa on myös sohvia; divaanisohvia, kulma- ja moduulisohvia, vuodesohvia, mekanismisohvia ja Stressless-sohvia. Huokeimmat vuodesohvat ovat noin 300 euron hintaluokassa. Esimerkiksi tällä hetkellä alennusmyynnissä oleva Galaxy-vuodesohva, jonka normaali myyntihinta on 449 euroa, on alennettuun 295 euron hintaan saatavilla harmaana ja mustana. Kahden istuttava vuodesohva tarjoaa avattuna 115×190 cm vuodekoon.

Toimitus

Maskun Kalustetaloista voi useimmissa tapauksissa saada ilmaiseksi peräkärryn lainaan riippumatta siitä miten paljon Maskusta ostaa. Paikalliset Masku-myymälät antavat tietoja peräkärryistä ja niiden varaustilanteesta. Lisäksi Masku kuljettaa huonekaluja koteihin — kuljetus koskee yksittäisiä tuotteita ja tarvittaessa koko asunnon sisustusta. Kotiinkuljetuksesta voi sopia myymälässä kaupanteon yhteydessä tai jälkikäteen. Kuljetusmaksu on toimituskohtainen. Se on alkaen 40 euroa. Lisäksi vanhojen tavaroiden poisvienti saattaa olla mahdollista.

Kasaus

Usein tuotteet on kasattu valmiiksi. Jos kyseessä on kasausta kaipaava tuote, sen mukana tulee kasausohjeet. Elementteinä toimitettaviin tuotteisiin on Maskussa kasauspalvelu, josta antavat lisätietoja yrityksen edustajat.

Faktalaatikko

"Masku" on saanut pisteet 7.3 yhteensä 10 pisteestä. Masku on arvosteltu 4 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.