Vuodesohva.fi

Vuodesohva netistä? Kyllä onnistuu!

Olet täällä: Vuodesohvia myyvät

ON24

ON24 Sisustus Oy

ON24

ON24 pitää ilmoittamansa 10 000 tuotteen valikoimassa myös kattavaa vuodesohvien mallistoa esillä. Vuodesohvan voi tilata ON24:stä suoraan kotiosoitteeseen. Maksamiseen voi käyttää nettikaupan tarjoamaa kanta-asiakasrahaa, jolloin voi saada useiden eurojen, jopa kymmenien eurojen, alennuksen vuodesohvan hinnasta. Ilmoitettu puhelinnumero on tarkoitettu käytettäväksi arkipäivisin kello 8–17 välisenä aikana.

Hinnat

ON24:n huokeimmat vuodesohvat ovat hieman alle 200 euron hintaluokassa. Tyyriimmät ovat nahkaisia kulmevuoteita, käsityönä valmistettuja tai muista tekijöistä johtuen 2000–3000 euron luokkaa. Sohvien lisäksi valikoimassa on tähän aiheeseen liittyen hyödyllisiä sisustuskankaiden puhdistus- ja suoja-aineita. Myös nahanhoitosarja löytyy.

Toimitusaika

Tuotesivuilla kerrotaan suuntaa-antava toimitusaika. Tarkemman toimitusajan voi saada asiakaspalvelusta kysymällä. Jos samassa tilauksessa on useita tuotteita, ne toimitetaan samalla kerralla pisimmän toimitusajan mukaan.

Faktalaatikko

"ON24" on saanut pisteet 7.3 yhteensä 10 pisteestä. ON24 on arvosteltu 3 kertaa.

© 2023 Vuodesohva.fi. Jos huomaat tiedoissa parannettavaa tai päivitettävää, tai haluat muusta syystä ottaa yhteyttä, voit tehdä sen tällä lomakkeella.